Hej Backgammonven!

I år arrangeres der 2 turneringer på Malta som vil finde sted fra 3.-6. november 2022. Eventet vil foregå i dagene op til den helt store årlige turnering Merit Open 2022 der sædvanligvis afholdes på Cypern. En destination som nemt kan tages til, med direkte fly fra Malta til Larnaca (med Emirates) om mandagen d. 7. november. – Hvis du allerede går og har planer om at deltage i Merit Open 2022, så kan du nemt forlænge “backgammonferien” med en sviptur til solskinsøen Malta.

Hermed lidt info om turneringerne:

WBIF Live Event (3.-6. november 2022)

Et finalestævne som afholdes hvert år. – Sidste år foregik stævnet i smukke Athen hvor hele 7000 Euro var tildelt præmiepuljen fra online kvalifikationsstævnerne (se mere info nedenfor).

For at kunne deltage i dette finalestævne, skal man være med i én eller flere af de tre online turneringer som finder sted på wbif.net og ende i Top 40 på Leaderboard som kan findes her. – Jo flere kampe du vinder i alle qualifiers, desto større chance har du for at kvalificere dig.

Hvert online turnering er triple elimination format med kampe til 13 point og skal spilles på Backgammonstudios Heroes server – Vælger man at deltage i alle tre turneringer online, så har man med samlet 9 liv, rigtig gode chancer for at ende i Top40 på leaderboard og dermed kvalificere sig til finale eventet på Malta.

Her er en oversigt over de tre online turneringer:

Link to the 1st Qualifier starting on 23.01.2022

Link to the 2nd Qualifier starting on 13.02.2022

Link to the 3rd Qualifier starting on 13.03.2022

Det koster 40€ at deltage i én online qualifier og 10€ for WBIF årligt medlemsskab (såfremt du ikke allerede har betalt det). – Det er op til hver enkelt deltager at vælge om man ønsker at deltage i alle tre qualifiers. Man kan blot starte med at deltage i den første og se hvad der sker. Måske er man dygtig og vinder en masse kampe i den første…hvem ved?! (OBS start på første qualifier 23/01).

Pris uddelingerne er som følger:
Vinderne fra hver online turnering får 100€.
Vinderen af Leaderboardet får 200€ + en gratis entry til finale eventet. (værdi 150€) – Topskrappe Thomas Myhr vandt leaderboarded i 2021!
Nummer 2 på Leaderboardet får 100€ + en gratis entry til finale eventet. (værdi 150€)
Nummer 3 på Leaderboardet får en gratis entry til finale eventet (værdi 150€)
10% af indskudende vil være registreringsafgift til WBIF.
Den resterende del af indskudende fra qualifiers vil gå ubeskåret til præmiepuljen til Finaleeventet som sidste år var på over 7000€!

De deltagere som ender i top40 når online turneringerne er afsluttet har derfor sikret sig adgang til finalestævnet. – Ved registrering på dagen på Malta vil yderligere 150€ (10% reg) blive opkrævet for at deltage i finalen. Dette beløb vil blive lagt oven i præmiepuljen fra ovenstående qualifiers.

– Læs mere her : https://www.maltabackgammon.com

Malta Open (5-6 November 2022)

Er en særskilt hovedturnering for WBIF Live Event. – For at deltage i Malta Open behøver man ikke deltage online. Alle kan være med, dog med undtagelse af de spillere som stadig er med i WBIF efter 8 runde.

Malta Open vil være (ligesom Munkebjerg formatet) en double elimination turnering, hvor der bliver spillet til 13p i Main og 9p i Fighters. De 4 bedste fra Main og Fighters vil kvalificere sig til kvartfinalerne hvor der igen spilles til 13, Semifinalerne til 15 og den endelige finale til 17 points.

Det koster 200€ at være med i Malta Open (175€ + 25€ Reg) – og er man en HighRoller findes der en valgfri sidepool på yderligere 200€.

Til eventet vil der også være Consultation Doubles som starter fredag aften, Super Jackpot Lørdag aften, samt SpeedGammon Søndag formiddag til dem som sulter efter en hurtig sejr.

De fleste informationer kan findes på enten wbif.net eller maltabackgammon.com. Har du nogen spørgsmål, er du også velkommen til at tage kontakt til Claus Elken, Inga Vigh Pedersen eller Hans Kristian Kedde Mathiesen, som vil være en del af turneringsledelsen på Malta.

God Vind! – Vi håber at se en masse danskere på Malta!

Her et par praktiske links (på engelsk)

Turnerings Information: https://www.maltabackgammon.com/reg-info/
Turnerings Skema: https://www.maltabackgammon.com/schedule-2/
Hotel Information: https://www.maltabackgammon.com/accommodation/
Meld din ankomst: https://www.maltabackgammon.com/registration/

Stemningsbilleder fra
Malta Open 2019